Fairy Literary

Om Os

Velkommen til vores nye blog!

Vi er to veninder, som begge altid har læst rigtig meget. I slutningen af sidste år blev vi enige om, at det der med at blogge om bøger og bogrelaterede ting kunne være ret sjovt. Vi kommer til at læse en masse forskelligt, både på dansk og engelsk, men ved de engelske bøger vil vi selvfølgelig skrive de danske titler på også, hvis muligt. Anmeldelserne vi kommer med, kommer ikke til kun at være på nye bøger; vi kigger ikke så meget på udgivelsesdatoen når vi vælger, hvad vi har lyst til at læse. På rigtig mange punkter er vi enormt ens, og det kommer nok til at skinne en del igennem på bloggen. Nedenfor kan I læse lidt mere om os.

Kimmie:

Jeg er 28 år, og jeg bor lidt udenfor Odense med min datter på 7, og vores to katte.

Jeg er vokset op med store, fyldte bogreoler, og forældre der rendte på biblioteket i tide og utide. Jeg tilbragte selv uhyrligt meget tid på biblioteket i mine tidlige teenage-år, hvor jeg læste en masse Walter Farley og J.R.R. Tolkien – heste og fantasy var omtrent det bedste jeg vidste dengang.

Jeg har udvidet mit repertoire siden, og læser nu… well, mange forskellige slags fantasy! Der ryger også noget sci-fi og historisk fiktion ind på hylderne, iblandet nogle klassikere og nogle pokkers nørdede bøger om vikinger, og europas middelalder.
Udover at læse er jeg glad for at game, og for at drikke kaffe og billig hvidvin.

Patricia:

Jeg er 27 år, og bor smack dab midt i Odense C, når jeg altså ikke nærmest bor hjemme hos Kimmie.

Jeg brugte 99% af mine pauser i folkeskolen på skolebiblioteket. Jeg har altid læst en masse bøger, ganske ulig resten af min familie. Lige nu arbejder jeg i en boghandel. Det meste af mine børne- og ungdomsår (ikke at jeg ikke stadig er ung -host host-) brugte jeg på at læse en masse fantasy, men jeg har senere udvidet mine mest læste genrer til også at inkludere sci-fi, historisk fiktion og trash lit. Jeg elsker trash lit, og jeg skammer mig ikke.

Når jeg ikke læser, kan jeg godt lide at game, farvelægge, se en masse serier, drikke en masse kaffe, og nusse om mine mus (som jeg opdrætter).