Fairy Literary

Velkommen til!

jan
12

Så begynder vi! Jeg er meget spændt, og jeg håber virkelig at vores lille blog kan gøre nogle folk glade – vi er nye I det her, så vi tager en del på gefühl, men en helt fast plan er at I heldige læsere får to posts per uge, og mindst to boganmeldelser per måned. Det er da meget lækkert, ikke?

Det er mig – Kimmie – der har tirsdags-tjansen, og den helt oprindelige plan var at der skulle være en anmeldelse af “Røde Orm”. Men som sagt bliver det på gefühl, og noget andet rigtig fint poppede op på min Facebook-væg, så det har jeg valgt at skrive om i stedet for, og så må I vente med at høre om vikinger til på næste tirsdag!

Så hvad var det der var så vigtigt? Det var selvfølgelig Danmarks Indsamling 2017 – I år går bidragene til projekter I 12 lande, blandt andet Kenya, Tanzania, Laos og Togo, hvor de forskellige involverede organisationer vil bruge pengene til ting som såsæd, og uddannelse så folk kan lære effektivt at dyrke gode afgrøder. I kan se det hele på et kort her.

Her I Odense har bibliotekerne I samarbejde med Biblo.dk, DR Ramasjang, DR Ultra og Ole Kirks Fond sørget for at børnene kan støtte indsamlingen med 25 kr, blot ved at gøre en god gerning. Som forælder vil jeg selvfølgelig udnytte det til fulde, og få min datter til at hjælpe mig med alle mine sure pligter, men den rigtige glæde er jo at vi kan få en snak om at det ikke er alle I verden der lige kan hive en müslibar ud af køkkenskabet, eller smøre sig en rugbrødsmad bare sådan willy-nilly, og at hun ved at hjælpe en skolekammerat med at finde en forsvunden hue, samtidig har hjulpet nogen med at få noget mad på bordet.

“KAN JEG HJÆLPE DIG, HR? JEG ELSKER AT HJÆLPE! JEG HJÆLPER!” – min datter

Det er det nemmeste I verden at få klaret! Start med at printe et godhedsbevis ud her, eller hent det på dit lokale bibliotek (I Odense!), skriv så den gode gerning på – én gerning per bevis – og aflever beviset på biblioteket senest den 3. Februar kl 12. Det er faktisk det, og det kunne jo ikke være nemmere, vel?
Det hele afsluttes med et stort show på DR1 den 4. februar kl 19.00.
Nu vil jeg forlade jer, og så må i have “Røde Orm” til gode – til gengæld hører I fra Patricia på fredag – hun er meget klogere end mig, så glæd jer!
Dette indlæg er ikke sponsoreret af noget eller nogen!
/Kimmie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *